Popolna ideja za poletne večere v dvoje.
Kaj se potrebuje za sladko
naslado, ki je kot nalašč za razvajanje v dvoje?
500 g češenj
100 g bele čokolade
100 g mlečne čokolade
2 žlici olja
PRIPRAVA
Češnje operemo pod tekočo vodo. Nato jih dobro odcedimo in osušimo.
Nad vodno soparo raztopimo belo čokolado, ki smo ji dodali eno žlico olja.
Eno tretjino češenj, eno za drugo, pomakamo v belo čokolado. Glazirane češnje s čokolado polagamo na peki papir.
Nato jih shranimo v hladilnik, da se bela čokolada strdi.
Nad vodno soparo raztopimo mlečno čokolado, ki smo ji dodali eno žlico olja.
Eno tretjino češenj, eno za drugo, pomakamo v mlečno čokolado. Glazirane češnje s čokolado polagamo na peki papir.
Nato jih shranimo v hladilnik, da se mlečna čokolada strdi.
Glazirane češnje in preostale češnje zložimo na servirni krožnik.
ZAKAJ SE DODA OLJE?
DA DOBIMO LESK!
Ni komentarjev
Objavite komentar