Maslen rogljič v kombinaciji z avokadom je popolna ideja za zajtrk ali za malico "TO GO".
4 maslene rogljiče
1 avokado
1 paradižnik
2 žlici sirovega namaza
1 žlica ribanega parmezana
2 vejice luštreka
POSTOPEK PRIPRAVE
Francoske rogljiče spečemo po navodilih proizvajalca.
Moje priporočilo: rogljiče pred peko poškropite z vodo.
Uporabite lahko tudi rogljičke iz pekarne ali trgovine.
1. Avokado prepolovimo, odstranimo koščico,
olupimo in narežemo na rezine. 2. Paradižnik
očistimo in narežemo na tanke kolobarje. 3. Luštrek
grobo zrežemo.
Rogljičke, prečno,
prerežemo na pol. Spodnje dele premažemo s sirnim namazom. Obložimo z avokadom
in paradižnikom. Potrosimo s parmezanom in grobo zrezanim luštrekom. Nato
pokrijemo z zgornjimi deli maslenega rogljička.
Ni komentarjev
Objavite komentar