Slider

script type='text/javascript'>var postcount = 11;

Lučka s trojno čokolado, kokosom in meto

Rešitev za nenapovedane obiske! Sladoledna lučka s trojno čokolado, ki bo navdušila in je hkrati tudi idealna rešitev za poletne dni...
Vam zmanjka časa za pripravo sladice ali pa vas presenetijo obiski?! Ponujam vam rešitev, ki bo absolutno navdušila...
6 sladolednih lučk dvojna čokolada 120 ml
6 zvrhanih žlic kokosovega čipsa
80 g bele čokolade
1 zvrhana žlica čokolade v prahu
3 vejice sveže mete



Belo čokolado raztopimo nad vodno soparo. Z vejic mete odtrgamo liste. Sladoledne lučke z dvojno čokolado odstranimo iz embalaže in položimo na delovno površino.
Na površino sladoledne lučke, z žlico, nanesemo belo čokolado in razmažemo po celotni zgornji površini. Potrosimo s kokosovim čipsom. S pomočjo jedilne vilice pokapamo z belo čokolado ter ponovno potrosimo s čipsom. Sladoledno lučko potrosimo s čokolado v prahu in obložimo z nekaj listi sveže mete. Postopek ponovimo še z ostalimi lučkami.
Pripravljene lučke postavimo vsaj za 20 minut v zamrzovalnik.
Liste mete nanesite na površino lučke tako, da se dotika stopljene bele čokolade.

PRIPOROČILO… Sladoledne lučke naj bodo shranjene v skrinji približno uro in pol. Tako, da tudi listi mete zamrznejo, ki bodo nato ob uživanju čokoladne naslade s kokosom še dodatno poudarili svoj okus ...




Print Friendly and PDF
-->
0

Ni komentarjev

Objavite komentar

both, mystorymag

NE SPREGLEJ

AVOKADO, ZDRAVO, BREZ GLUTENA
Copyright © Blaž Kuha 2024. Vse pravice pridržane.
izdelal by templateszoo