Slider

script type='text/javascript'>var postcount = 11;

Maslen rogljič z avokadom

Namig za okusen in hitro pripravljen zajtrk, popoldanski prigrizek ali za malico "TO GO", za v šolo, službo, izlet...
Namig za okusen in hitro pripravljen zajtrk, popoldanski prigrizek ali za malico "TO GO", za v šolo, službo, izlet...
4 maslene rogljiče
2 avokada
100 g piščančjih pečenih prs mesni izdelek
1 paradižnik
¼ kumare
4 liste zelene solate



Kumaro in paradižnik operemo ter narežemo na srednje debele rezine. Avokado prepolovimo, odstranimo koščico, olupimo ter narežemo na rezine. Mesni izdelek "pečena piščančja prsa" narežemo na tanke rezine.
Maslene rogljiče prerežemo na pol, prečno. Spodnje dele obložimo z avokadom, paradižnikom, kumaro in pečenimi piščančjimi prsmi. Čez nadevane spodnje dele rogljičev položimo oprane in osušene liste zelene solate. Pokrijemo z zgornjim delom maslenega rogljiča.

alergeni tabela


Print Friendly and PDF
-->
0

Ni komentarjev

Objavite komentar

both, mystorymag

NE SPREGLEJ

AVOKADO, ZDRAVO, BREZ GLUTENA
Copyright © Blaž Kuha 2024. Vse pravice pridržane.
izdelal by templateszoo