Slider

script type='text/javascript'>var postcount = 11;

LOSOS Z RDEČO PESO

SESTAVINE ZA 2 OSEBE :


250g lososa ( dva fileja)
2kom sveže rdeče pese
strok česna
40g parmezana
50g rukole
2 žlici olivnega olja
4 žlice balzamičnega kisa
sol
poper


PRIPRAVA:


Rdečo peso neolupjleno skuhamo, ohladimo in narežemo na kolobarje. Rukolo položimo na servirno posodo ter čez njo dekorativno naložimo rdečpo peso. Rdečo peso posolimo in popopramo. Lososa natremo z soljo in poprom ter na hitro popečemo na obeh straneh . Pečenga položimo na rdečo peso. Na preostanku olja , na katerem smo pekli lososa na hitro prepražimo na lističe narezan česen. Ko česen zadiši prelijemo čez lososa in rdečo peso. Parmezan naribamo in potrosimo čez jed . Pred serviranjem jed prelijemo še z balzamičnim kisom.

LOSOS

Losos vsebuje veliko ribjega olja in tako ugodno vpliva na našo kožo, kosti, imunski sitem, na zobe in na hormonsko zdravje. Preprečuje nastanek bolezni srca in ožilja, zmanjšuje vnetja.
1
( Hide )

both, mystorymag

NE SPREGLEJ

AVOKADO, ZDRAVO, BREZ GLUTENA
Copyright © Blaž Kuha 2024. Vse pravice pridržane.
izdelal by templateszoo