Slider

script type='text/javascript'>var postcount = 11;

LOSOS Z BALZAMIČNIM KISOM

1
SESTAVINE ZA 2 OSEBE:

2 fileja lososa brez kože
2 žlice miksanih pelatov
1 žlica gorčice
1 žlica kisle smetane
začimbe (sol, poper, rožmarin, mešanica začimb za solatni preliv)
0,05l balzamičnega kisa
1 žlica olivnega olja
česen
vejica peteršilja
2 lista zelene solate

PRIPRAVA:

Pelate, gorčico, kislo smetano , začimbe dobro skupaj zmešamo in premažemo fileja lososa. Pečico segrejemo na 200 stopinj celzija in pečemo 14 minut, da zmes dobi lepo zlatorjavo barvo (mikrovalovna pečica , funkcija crips - 6 minut). Česen in peteršilj fino sesekljamo , dodamo olje ter balzamični kis. Na krožnik položimo solatni list, čez njega file lososa ter prelijemo z pripravljenim prelivom z balzamičnega kisa. Jed ponudimo , kot toplo predjed.
1
( Hide )

both, mystorymag

NE SPREGLEJ

AVOKADO, ZDRAVO, BREZ GLUTENA
Copyright © Blaž Kuha 2024. Vse pravice pridržane.
izdelal by templateszoo