sestavine:
TORTILJE
ZELJE
PARADIŽNIK
ZELENA SOLATA - KRISTALKA
PAPRIKA
KUMARE sveže
PURANJA PRSA
TUNA
GOVEJE STEGNO
OLIVNO OLJE
tatarska omaka:
MAJONEZA
KISLE KUMARICE + KIS OD KISLIH KUMARIC
BELO VINO
ČEBULA
SOL
POPER
PETERŠILJ
postopek priprave:
ZELENJAVO OČISTIMO, OPEREMO IN OSUŠIMO. ZELJE IN SOLATO NAREŽEMO NA TANKE REZANCE. PARADIŽNIK, PAPRIKO TER SVEŽE KUMARE NAREŽEMO NA MAJHNE KOCKE. ZREZANO ZELENJAVO ZMEŠAMO SKUPAJ.
PURANJA PRSA
PURANA NAREŽEMO NA MAJHNE TANKE REZANCE. POSOLIMO, POPOPRAMO TER PREPRAŽIMO NA OLIVNEM OLJU.
GOVEJE STEGNO
GOVEJE STEGNO - POSTOPEK ISTI KOT PRI PURANJIH PRSIH.
TUNA
KONZERVO TUNE V LASTNEM SOKU OZ. OLJU ODCEDIMO.
TATARSKA OMAKA
SESTAVINE DAMO V BLENDER OZ. MULTIPRAKTIK TER DOBRO SESEKLJAMO.
priprava:
TORTILJO POLOŽIMO NA GRILL PEKAČ oz. ELEKTRIČNO PLOŠČO TER NA HITRO POPEČEMO. POTROSIMO Z MEŠANICO ZELENJAVE IN IZBEREMO NADEV (PURAN / GOVEDINA / TUNA / SMO ZELENJAVA). PRELIJEMO S TATARSKO OMAKO IN ZAVIJEMO.
TORTILJE
ZELJE
PARADIŽNIK
ZELENA SOLATA - KRISTALKA
PAPRIKA
KUMARE sveže
PURANJA PRSA
TUNA
GOVEJE STEGNO
OLIVNO OLJE
tatarska omaka:
MAJONEZA
KISLE KUMARICE + KIS OD KISLIH KUMARIC
BELO VINO
ČEBULA
SOL
POPER
PETERŠILJ
postopek priprave:
ZELENJAVO OČISTIMO, OPEREMO IN OSUŠIMO. ZELJE IN SOLATO NAREŽEMO NA TANKE REZANCE. PARADIŽNIK, PAPRIKO TER SVEŽE KUMARE NAREŽEMO NA MAJHNE KOCKE. ZREZANO ZELENJAVO ZMEŠAMO SKUPAJ.
PURANJA PRSA
PURANA NAREŽEMO NA MAJHNE TANKE REZANCE. POSOLIMO, POPOPRAMO TER PREPRAŽIMO NA OLIVNEM OLJU.
GOVEJE STEGNO
GOVEJE STEGNO - POSTOPEK ISTI KOT PRI PURANJIH PRSIH.
TUNA
KONZERVO TUNE V LASTNEM SOKU OZ. OLJU ODCEDIMO.
TATARSKA OMAKA
SESTAVINE DAMO V BLENDER OZ. MULTIPRAKTIK TER DOBRO SESEKLJAMO.
priprava:
TORTILJO POLOŽIMO NA GRILL PEKAČ oz. ELEKTRIČNO PLOŠČO TER NA HITRO POPEČEMO. POTROSIMO Z MEŠANICO ZELENJAVE IN IZBEREMO NADEV (PURAN / GOVEDINA / TUNA / SMO ZELENJAVA). PRELIJEMO S TATARSKO OMAKO IN ZAVIJEMO.
Thank you. Yes I live in Slovenia. Beautiful greetings from Slovenia.
OdgovoriIzbriši