Zahtevnost: enostavno
Čas priprave: 10 minut
Sestavine:
POLNOZRNATI KRUH (kajzerce)
DOMAČI BELI SIR ZA ŽAR
ARTIČOKE (vloženi marinirani artičokini srčki)
PARADIŽNIK
KUMARE
HREN
ZELENA SOLATA
JABOLČNI KIS
OLIVNO OLJE
Predpriprava:
- zelenjavo očistimo in operemo (zeleno solato osušimo, kumare in paradižnik narežemo na tanke rezine)
- hren očistimo in naribamo ter naredimo hrenov namaz (1 žlica jabolčnega kisa, 1 žlička olivnega olja, 2 žlice hrena)
- sir narežemo na tanke rezine ter popečemo v ponvi brez dodatka maščob
Priprava:
Polnozrnati kruh namažemo s hrenovim namazom in nanj položimo sestavine za sendvič. Drugo polovico kruha namažemo s hrenovim nadevom in pokrijemo naložene sestavine.
Nasvet:
priporočam - DOMAČI BELI SIR za žar prodajajo v trgovski verigi Hofer, teže 250g po ugodni ceni. Je brez konzervansov in glutena. Slovenski proizvajalec.
Priprava:
Polnozrnati kruh namažemo s hrenovim namazom in nanj položimo sestavine za sendvič. Drugo polovico kruha namažemo s hrenovim nadevom in pokrijemo naložene sestavine.
Nasvet:
priporočam - DOMAČI BELI SIR za žar prodajajo v trgovski verigi Hofer, teže 250g po ugodni ceni. Je brez konzervansov in glutena. Slovenski proizvajalec.
Ni komentarjev
Objavite komentar