Slider

script type='text/javascript'>var postcount = 11;

HRENOVKA V LISNATEM TESTU

0

Zahtevnost: enostavna
Čas priprave: 25 minut

sestavine za 4 osebe:
4 polovičke HRENOVKA
zavoj (500g) LISNATO TESTO
4 žličke GORČICA
4 žličke SEZAM
0,20 kg RIBAN SIR
1 kom JAJCE

predpriprava:
- hrenovke na konicah križno prerežemo
- naribamo sir
- lisnato testo / lahko kupimo zmrznjeno kocko - potrebno odtajati ; priporočam, da kupite hlajenega in že valjanega


priprava:
Testo razvaljamo oz. odvijemo s koluta. Premažemo z gorčico, posujemo z naribanim sirom in sezamom (malo sira in sezama pustimo, da na koncu posujemo zvitke). Narežemo na srednje srednje velike trakove in zavijemo hrenovke. Zvitke premažemo s stepenim jajcem ter posujemo s sirom in sezamom. Pečemo na 200°C 15 minut. Poleg postrežemo tatarsko omako.




0

Ni komentarjev

Objavite komentar

both, mystorymag

NE SPREGLEJ

AVOKADO, ZDRAVO, BREZ GLUTENA
Copyright © Blaž Kuha 2024. Vse pravice pridržane.
izdelal by templateszoo