POSODOBLJENO, 16.01.2016
Ob kuhanju goveje juhe se nam lahko zgodi, da je motna.
Največkrat pride do tega, zaradi pretiranega vrenja tekočine. Ker mora biti prava goveja juha BISTRA vam priporočam dva postopka za zbistritev goveje juhe:
2.
OPEREMO, OLUPIMO IN PREPOLOVIMO KROMPIR TER GA OB KONCU V GOVEJI JUHI KUHAMO DOBRIH MINUT
Ob kuhanju goveje juhe se nam lahko zgodi, da je motna.
Največkrat pride do tega, zaradi pretiranega vrenja tekočine. Ker mora biti prava goveja juha BISTRA vam priporočam dva postopka za zbistritev goveje juhe:
1.
STEPEMO SNEG Z BELJAKA ALI OLUPKE OD JAJCA POLOŽIMO V JUHO PRED KONCEM KUHANJA, ZA CCA 5 MINUTE2.
OPEREMO, OLUPIMO IN PREPOLOVIMO KROMPIR TER GA OB KONCU V GOVEJI JUHI KUHAMO DOBRIH MINUT
Ni komentarjev
Objavite komentar