Pasta with the youth cheese, beetroot salad |
Čas priprave: 40 minut
Sestavine:
TESTENINE
MLADI SIR ZA ŽAR
PARADIŽNIK OLUPLJEN IN NAREZAN NA KOCKE IZ KONZERVE
SVEŽA BAZILIKA
SOL
POPER
OLIVNO OLJE
RDEČA PESA
VINSKI KIS
Priprava:
RDEČA PESA V SOLATI
rdečo peso operemo in damo skuhati ; kuha se cca 20 minut ; ohladimo in olupimo ; narežemo na tanke rezine, dodamo sol, poper, olivno olje in kis ; premešamo in pustimo počivati
TESTENINE Z MLADIM SIROM
testenine skuhamo all dente v trikratni količini vode z dodatkom soli in maščobe ; sir narežemo na tanke rezance in jih popečemo na olivnem olju ; zalijemo s konzervo paradižnikov, solimo, popopramo in dodamo nasekljano svežo baziliko ; omako dobro prevremo cca 4 minute ; omaki dodamo testenine in vse skupaj prepražimo, da se testenine navzamejo okusa omake
rdečo peso operemo in damo skuhati ; kuha se cca 20 minut ; ohladimo in olupimo ; narežemo na tanke rezine, dodamo sol, poper, olivno olje in kis ; premešamo in pustimo počivati
TESTENINE Z MLADIM SIROM
testenine skuhamo all dente v trikratni količini vode z dodatkom soli in maščobe ; sir narežemo na tanke rezance in jih popečemo na olivnem olju ; zalijemo s konzervo paradižnikov, solimo, popopramo in dodamo nasekljano svežo baziliko ; omako dobro prevremo cca 4 minute ; omaki dodamo testenine in vse skupaj prepražimo, da se testenine navzamejo okusa omake
Ni komentarjev
Objavite komentar