Zahtevnost:
enostavno
Čas priprave:
30 minut
Nasvet:
limetino lupino lahko zamenjamo za limonino lupino
Sestavine za 2 osebe:
0.50 kg mesnatih svinjskih rebrc
4 žlice cvetličnega medu
sol
poper
1 čajna žlička naribane limetine lupine
rožmarin
timijan
1 nožno konico mletega muškatnega oreščka
žafranika
Priprava:
Svinjska rebrca narežemo na debelino prsta ter natremo s soljo in poprom. V skodelici zmešamo med, naribano limetino lupino, muškatni orešček in po en ščepec rožmarina, timijana in žafranike. Rebrca s pomočjo čopiča po vseh straneh premažemo s pripravljenim mednim premazom. Reberca pečemo lahko na žaru, v ponvi ali pečici. Pečemo jih približno 20 minut, da dobijo rjavo zlato barvo.
enostavno
Čas priprave:
30 minut
Nasvet:
limetino lupino lahko zamenjamo za limonino lupino
Sestavine za 2 osebe:
0.50 kg mesnatih svinjskih rebrc
4 žlice cvetličnega medu
sol
poper
1 čajna žlička naribane limetine lupine
rožmarin
timijan
1 nožno konico mletega muškatnega oreščka
žafranika
Priprava:
Svinjska rebrca narežemo na debelino prsta ter natremo s soljo in poprom. V skodelici zmešamo med, naribano limetino lupino, muškatni orešček in po en ščepec rožmarina, timijana in žafranike. Rebrca s pomočjo čopiča po vseh straneh premažemo s pripravljenim mednim premazom. Reberca pečemo lahko na žaru, v ponvi ali pečici. Pečemo jih približno 20 minut, da dobijo rjavo zlato barvo.
Ni komentarjev
Objavite komentar