Slider

script type='text/javascript'>var postcount = 11;

SVINJSKA REBRCA Z MEDOM

Zahtevnost:
enostavno


Čas priprave:
30 minut


Nasvet:
limetino lupino lahko zamenjamo za limonino lupino 

Sestavine za 2 osebe:
0.50 kg mesnatih svinjskih rebrc
4 žlice cvetličnega medu
sol
poper
1 čajna žlička naribane limetine lupine
rožmarin
timijan
1 nožno konico mletega muškatnega oreščka
žafranika

Priprava:
Svinjska rebrca narežemo na debelino prsta ter natremo s soljo in poprom. V skodelici zmešamo med, naribano limetino lupino, muškatni orešček in po en ščepec rožmarina, timijana in žafranike. Rebrca s pomočjo čopiča po vseh straneh premažemo s pripravljenim mednim premazom. Reberca pečemo lahko na žaru, v ponvi ali pečici. Pečemo jih približno 20 minut, da dobijo rjavo zlato barvo.
0

Ni komentarjev

Objavite komentar

both, mystorymag

NE SPREGLEJ

AVOKADO, ZDRAVO, BREZ GLUTENA
Copyright © Blaž Kuha 2024. Vse pravice pridržane.
izdelal by templateszoo