Hitra, preprosta in okusna ideja za "TO GO", ki si jo boste pripravili v desetih minutah.
Kaj se potrebuje za okusna
nabodala?
GLAVNE SESTAVINE
tortelini polnjeni s špinačo in skuto
omaka pesto alla genovese
sir mozzarella v kroglicah
okrasni paradižnik
OSTALO
sol
lesene palčke za nabodala
čopič za mazanje
PREDPRIPRAVA
- torteline skuhamo v osoljeni vodi, odcedimo in splaknemo s hladno vodo
- okrasni paradižnik (poznan tudi kot češnjev paradižnik) operemo pod tekočo vodo
- mozzarella kroglice odcedimo
PRIPRAVA
Na leseno palčko izmenično natikamo: tortelin, mozzarela, okrasni paradižnik, tortelin...
Postopek ponavljamo toliko časa, da porabimo vse torteline.
S čopičem za mazanje, na pripravljena nabodala, nanesemo omako pesto.
Nabodala iz tortelinov shranimo v PVC posodo, pokrijemo in so že pripravljeni, da gredo z nami v šolo, službo, izlet...
Ni komentarjev
Objavite komentar