Slider

script type='text/javascript'>var postcount = 11;

Nabodala s tortelini

HITRI PRIGRIZEK ZA V ŠOLO, SLUŽBO, IZLET ... Hitra, preprosta in okusna ideja za "TO GO", ki si jo boste pripravili v desetih minutah.
Hitra, preprosta in okusna ideja za "TO GO", ki si jo boste pripravili v desetih minutah.


Kaj se potrebuje za okusna nabodala?

GLAVNE SESTAVINE
tortelini polnjeni s špinačo in skuto
omaka pesto alla genovese
sir mozzarella v kroglicah
okrasni paradižnik
OSTALO
sol
lesene palčke za nabodala
čopič za mazanje


PREDPRIPRAVA

- torteline skuhamo v osoljeni vodi, odcedimo in splaknemo s hladno vodo
- okrasni paradižnik (poznan tudi kot češnjev paradižnik) operemo pod tekočo vodo
- mozzarella kroglice odcedimo
PRIPRAVA

Na leseno palčko izmenično natikamo: tortelin, mozzarela, okrasni paradižnik, tortelin...

Postopek ponavljamo toliko časa, da porabimo vse torteline.
S čopičem za mazanje, na pripravljena nabodala, nanesemo omako pesto.

Nabodala iz tortelinov shranimo v PVC posodo, pokrijemo in so že pripravljeni, da gredo z nami v šolo, službo, izlet...
0

Ni komentarjev

Objavite komentar

both, mystorymag

NE SPREGLEJ

AVOKADO, ZDRAVO, BREZ GLUTENA
Copyright © Blaž Kuha 2024. Vse pravice pridržane.
izdelal by templateszoo