Prepustite se in uživajte v tropskem priokusu!
Med testiranjem izbranih artiklov iz kolekcije "Štartaj Slovenija" je nastalo nekaj receptur. Nekatere se bodo pojavile na blogu, nekatere pa niso dosegle že osnovnih pričakovanj in so šle že v pozabo. Oceno si lahko preberete ⏩TUKAJ, v nadaljevanju pa hitra in okusna rešitev za lahko in osvežujočo večerjo ali malico TO GO, za službo, šolo, izlet...
Ni pri roki gurmanskega vinaigre z mangom?S svežega manga pripravite sadno kašo, dodajte jabolčni kis (razmerje v g ali ml 1:1) in nato s soljo in rjavim sladkorjem zaokrožite okus.
#KajPotrebujeteZaPripravo
70 g rukole
konzerva tune v lastnem soku (165 g)
pest češnjevega paradižnika
kos parmezana (30 g)
gurmanski vinaigre z okusom manga
|
#SestavineZa
po osebi
#ČasCelotnePriprave
3 minut
#Zahtevnostna Stopnja
enostavno
#Alergeni
riba
laktoza
|
#PostopekPriprave
Rukolo operemo v stoječi hladni vodi in dobro odcedimo. Češnjev paradižnik operemo in narežemo na krhlje. Tuno v konzervi odcedimo.Rukolo stresemo v skledo. Potrosimo s tuno, krhlji češnjevega paradižnika in rezinami parmezana (če nimate noža za sir, ga lahko narežete z ročnim lupilcem za krompir). Pokapamo s prelivom.
Ni komentarjev
Objavite komentar