Bodite tudi vi delček vizije organizatorja!
Restavracija Cubo |
Moja malenkost preko preko spletne aplikacije kot član Chef & Foodies Akademije izbrala svoje najljubše in oddala glas.
Sedaj ste na vrsti še vi dragi obiskovalci kulinaričnega bloga #BlažKuha !
Kriteriji za izbor najboljših slovenskih restavracij:
Komisija je po strokovnih kriterijih in osebnih izkušnjah pripravila obširen seznam restavracij, za katere meni, da s svojo ponudbo ter kakovostjo jedi in storitev ponujajo vrhunsko kulinarično izkušnjo. Slovenijo je razdelila na 5 regij; severno, južno, vzhodno, zahodno ter Ljubljano z osrednjo Slovenijo. Vsak član je predlagal do 15 restavracij na regijo oz. do 25 za Ljubljano z osrednjo Slovenijo. Vsak član strokovne komisije je moral vsaj enkrat v zadnjih dveh letih obiskati restavracijo, ki jo je predlagal na seznam.
Člani komisije so tudi letos izbirali na sledeči osnovi:
- Restavracija mora obratovati najmanj eno leto. Restavracije, ki so se odprle v letu 2018, bodo lahko kandidirale šele za leto 2019.
- Ponudba hrane je raznovrstna, inovativna, iz kakovostnih sestavin, predstavitev je zanimiva in všečna, okusi so skladni, spajanje hrane in pijače je primerno.
- Storitev temelji na prijazni postrežbi ter načinu in znanju priporočanja hrane in pijače.
Na osnovi tega se je oblikovala skupna ocena “splošnega zadovoljstva” ob obisku restavracije.
Gostilna Na Gradu |
Podrobnejši seznam in glasovnico za izbor THE SLOVENIA RESTARANTS AWARDS 2018 najdete na www.the-slovenia.com.
Hiša Franko |
Podprite vizijo organizatorja in oddajte svoj glas ⏩ THE SLOVENIANaša vizija je mednarodna prepoznavnost Slovenije kot 'foodie' turistične destinacije, dolgoročen dvig kakovosti storitev in obiska v restavracijah ter razvoj zdrave kulinarične kulture Slovencev.
Podporniki projekta: Diners Club International, Medijskimi partnerji: Dnevnik d.d. , The Slovenia Times, City Life, Playboy, STA, Ljubljananjam, RTV Slovenija, Pet Zvezdic, Mad.Over.Net. in Portal Gastrogurman ter priznani strokovnjaki na področju gastronomije, enologije, turizma, kot tudi chef-i in t. i. foodiji - ljubitelji dobre hrane in pijače. Revizijo rezultatov pa bo opravila revizijska hiša Deloitte d.o.o.
Ni komentarjev
Objavite komentar