Slider

script type='text/javascript'>var postcount = 11;

Paradižnikova obara s piščancem

OKUSI ZA POLETNE DNI: kombinacija sestavin ponuja lahko in zdravo kombinacijo za kosilo ali večerjo...
0


IZBOR HITRIH RECEPTUR IZ INSTAGRAM MyStory @blazkuha: Hitro do zdravega obroka!
Zdravi in osvežujoči za poletne dni



Paradižnikova obara je še en hiter in enostaven recept iz MyStory @blazkuha, ki jih sestavljam in jih sledilci spremljajo v živo, ko pripravljam, ustvarjam, kuham... 😉 Nekateri recepti vsebujejo količine, a nekateri nastajajo po trenutnem navdihu in tej ponavadi ponudijo najboljši končni okus...😉😍 In eden od teh drugih je zabeležen spodaj ⤋

Pred koncem kuhanja paradižnikove obare s piščancem kislost uravnajte s sladkorjem.
.
#4Osebe
250 g piščančjih prs
1 večja čebula
4 liste steblne zelene
1 konzerva pelatov (800g)
1 pest listov bazilike
oljčno olje

#ZačimbePoObčutku
sol, kajenski poper, česen granulat, majaron, sladkor

#Dodatki
pest parmezana narezanega na kocke
pest rdečega zelja narezanega na tanke rezance
eno korenje narezano na tanke rezine
pest češnjevega paradižnika narezanega na krhlje

.
Piščančja prsa in čebulo narežemo na kocke. Nato piščanca s čebulo prepražimo (6 minut) na oljčnem olju. 



.
Dodamo narezano stebelno zeleno in začimbe. Na hitro prepražimo (2 minute).




.
Zalijemo s pelati, ki smo jih stlačili s pomočjo roke. Prilijemo vodo (količinsko ena konzerva in pol). Dodamo grobo zrezane liste bazilike. Kuhamo 20 minut.



.
Paradižnikovo obaro nalijemo v globoke krožnike in obložimo s parmezanom, rdečim zeljem, korenjem, češnjevim paradižnikom in listi bazilike.


0

Ni komentarjev

Objavite komentar

both, mystorymag

NE SPREGLEJ

AVOKADO, ZDRAVO, BREZ GLUTENA
Copyright © Blaž Kuha 2024. Vse pravice pridržane.
izdelal by templateszoo