Slider

script type='text/javascript'>var postcount = 11;

Nadevan hlebček

Uporaba starega kruha - uporaba ostankov: Hitro in okusno! Recept iz starega kruha za kosilo ali večerjo...
0


Hitro do okusnega kosila ali večerje!
Kako porabiti star kruh?


No ja, mogoče se dogaja tudi vam!? Meni se... 🙈🙉🙊 Občasno nakupujejo "lačne oči"👀 in na koncu se zgodi, da ostane celo cel hlebček kruha... Srce 💙ne da, da bi končal v košu... Med drugim je tudi razlog, da nastal spodnji recept. In ob malo kulinarične domišljije lahko "prečistite hladilnik". 😉
Pri pripravi nisem uporabljal soli. Nekateri artikli iz "sestavin za recept" vsebuje sol in ponujajo jedi dovolj veliko slanost.
Ob nadevanem hlebčku servirajte solato iz paradižnika...
.

polnozrnat hlebček s semeni (350 g)
200 g telečjih čevapčičev
80 g paradižnika
80 g kumare
60 g sira čedar
2 lističa sira s papriko za toast
žlica ribanega parmezana
2 žlici vloženega česna
par vejic luštreka

#SestavineZa
2 osebe

#ČasPriprave
20 minut

#Zahtevnostna Stopnja
enostavno

#Alergeni
laktoza
gluten
oreščki



Nadev lahko prilagodite vsebini vašega hladilnika...
Hlebcu kruha odrežemo zgornjo tretjino. Izdolbemo sredico.
Zelenjavo (paradižnik, kumara) očistimo in narežemo na kocke. Čevapčiče narežemo na manjše kose.
Meso stresemo na vročo ponev in pražimo 4 minute. Dodamo paradižnik in kumare. Pražimo še 4 minute. Odstavimo.
Praženi mešanici primešamo čedar narezan na kocke, vložen česen, parmezan in grobo zrezan luštrek. Premešamo. Z zmesjo nadevamo spodnji del hlebčka. Pokrijemo z zgornjim delom kruha. Na vrh položimo rezini sira za toast.
Hrustljavo sočni okusi za grešenje... 😜
Nadeva hlebček pečemo v pečici ogreti na 190 stopinj 8 minut. 
In smo ponovno pri ostankih! 🙈🙉🙊 Izdolbeno sredico kruha lahko uporabite za pripravo ⏩ČOKOLADNI NARASTEK ali ⏩MAFINI S KRUHA.

0

Ni komentarjev

Objavite komentar

both, mystorymag

NE SPREGLEJ

AVOKADO, ZDRAVO, BREZ GLUTENA
Copyright © Blaž Kuha 2024. Vse pravice pridržane.
izdelal by templateszoo