Klasična francoska omaka!
Klasika je osnova za številne omake, uporablja se pri pripravi raznih pit, lazanj, musak... Uporablja se tudi kot osnova pri sirovem in cvetačnem sufleju. Zelo okusna je tudi sirova omaka, ki je odličen dodatek pri finger foodu. Recept ⏩TUKAJ⏪ in ko imate pripravljeno omako jo lahko uporabite tudi v kombinaciji s krompirjevim čipsom.
Mesna omaka s čipsom oz. kako Blaž vidi krompirjev čips po ameriško 😝😜😉, si lahko ogledate ⏩TUKAJ⏪. Omenjen recept je bil med drugim postrežem tudi gostom in odziv zelo pozitiven. Res, da ni to hrana za vsak dan, a občasno je popol okus za grešenje.👌👄😋😋
Mesna omaka s čipsom oz. kako Blaž vidi krompirjev čips po ameriško 😝😜😉, si lahko ogledate ⏩TUKAJ⏪. Omenjen recept je bil med drugim postrežem tudi gostom in odziv zelo pozitiven. Res, da ni to hrana za vsak dan, a občasno je popol okus za grešenje.👌👄😋😋
Ni komentarjev
Objavite komentar