Slider

script type='text/javascript'>var postcount = 11;

Bešamelna omaka

Klasika je osnova za številne omake, uporablja se pri pripravi raznih pit, lazanj, musak...
0


Klasična francoska omaka!

Klasika je osnova za številne omake, uporablja se pri pripravi raznih pit, lazanj, musak... Uporablja se tudi kot osnova pri sirovem in cvetačnem sufleju. Zelo okusna je tudi sirova omaka, ki je odličen dodatek pri finger foodu. Recept ⏩TUKAJ⏪ in ko imate pripravljeno omako jo lahko uporabite tudi v kombinaciji s krompirjevim čipsom.
Mesna omaka s čipsom oz. kako Blaž vidi krompirjev čips po ameriško 😝😜😉, si lahko ogledate ⏩TUKAJ⏪. Omenjen recept je bil med drugim postrežem tudi gostom in odziv zelo pozitiven. Res, da ni to hrana za vsak dan, a občasno je popol okus za grešenje.👌👄😋😋




0

Ni komentarjev

Objavite komentar

both, mystorymag

NE SPREGLEJ

AVOKADO, ZDRAVO, BREZ GLUTENA
Copyright © Blaž Kuha 2024. Vse pravice pridržane.
izdelal by templateszoo