Preproste in okusne rešitve za živilo, ki vsebuje veliko koristnih snovi za naše telo!
Današnja INSTA KUHARIJA posvečena prihajajočim praznikom. Pred vami 5 preprostih receptov z okusnim rezultatom: HRENOVA OMAKA, SMETANOV HREN, DROBNJAKOV HREN, TOPLA HRENOVA OMAKA, KOPRC S HRENOM.
STE VEDELI DA, se hren uporablja predvsem v obdobju VELIKE NOČI, kot priloga in kot začimba za popestritev okusa različnih jedi. Predvsem v vzhodnejših državah je zelo cenjen kot zdravilna rastlina, ki pomaga pri številnih težavah. Hren je primeren med drugim za zmanjševanje tveganja za različne bolezni, uporablja pa se tudi kot naravna rešitev za ublažitev mnogih bolezenskih simptomov. Hren je bogat z visoko vsebnostjo vitamina C in folata ter mineralov, kot so kalij, kalcij, magnezij, cink in mangan. Nekatere raziskave so pokazale, da so koristi hrena posledica kombinacije nekaterih encimov in olj, ki jih koristno živilo vsebuje.
Ni komentarjev
Objavite komentar