Sočno in hrustljavo!
S čim manj posode do obroka!
| PODROBNOSTI O RECEPTU ↓
|
1. Zrezek iz svinjskega laks kareja (hrbet brez kosti - kotlet) potolčemo, začinimo s soljo, česnom in kajenskim poprom. Pokapamo z oljčnim oljem in postavimo v ponev. Pečemo v pečici ogreti na 190 stopinj 10 minut. Med peko enkrat obrnemo.
2. Zrezek vzamemo iz ponve. Nato v njo položimo dva kosa kruha za toast. Na toast položimo zrezek. Obložimo s tankimi rezinami paradižnika in solatne kumare. Potrosimo z naribano mocarelo.
DELOVNI NAMIG Toast lahko nadomestite s kruhom, ki ga imate za porabiti.
3. Ponev postavimo ponovno v ogreto pečico na 190 stopinj za 6 minut.
4. Sendvič se servira v ponvi, a pred serviranjem na vrh položimo kos masla in potrosimo s krešo.
Ni komentarjev
Objavite komentar