Slider

script type='text/javascript'>var postcount = 11;

#KvikTip Piščančja hrenovka z medom

PIŠČANČJE HRENOVKE v kombinaciji z gorčico in cvetličnim medom kot solata okusno kosilo ali malica...
 

Hitra ideja za solatni krožnik!


Današnji #KvikTip spada v kolekcijo solatni krožnik.


Velikokrat ni ideje kaj si bi pripravili na hitro za kosilo ali večerjo. Ena od popolnih idej vsekakor, da odprete shrambo, hladilnik, ... vklopite kulinarično domišljijo in začnete z ustvarjanjem. Spodnji recept nastal ravno na podlagi tega, a rezultat bil resnično njamiiiiiiiii. 😋😋😋

ZA PRIPRAVO SE POTREBUJE

 

ZELENA SOLATA

KORUZA

OLIVE

SIR FETA

PIŠČANČJA HRENOVKA

GORČICA

CVETLIČNI MED

 

 

 

PODROBNOSTI O RECEPTU

 

ČAS PRIPRAVE

5 minut

ZAHTEVNOSTNA STOPNJA

enostavno

ALERGENI

laktoza, gorčična semena

 

 

POSTOPEK PRIPRAVE


1.  Zeleno solato očistite in operete v stoječi hladni vodi. Nato jo dobro odcedite.

2. Koruzo iz konzerve odcedite in oplaknete s hladno vodo. Odcedite.

3. Zeleno solato položite v skledo za serviranje. Dodate koruzo in olive brez koščic. Potrosite s sirom feta.

4. Piščančjo hrenovko skuhate, narežete na kolobarje  in položite v skledo.

5. Gorčici primešate cvetlični med (3 žlice gorčice, žlica medu). Z omako pokapate pripravljeno solato.


0

Ni komentarjev

Objavite komentar

both, mystorymag

NE SPREGLEJ

AVOKADO, ZDRAVO, BREZ GLUTENA
Copyright © Blaž Kuha 2024. Vse pravice pridržane.
izdelal by templateszoo