Preprosta ideja za popolno kosilo!
Ideja za okusno kosilo pri kateri lahko uporabite meso, ki vam je ostalo!
| PODROBNOSTI O RECEPTU ↓
|
1. Piščančji file narežemo na tanke rezine. Začinim s soljo, pokapamo z oljčnim oljem in spečemo na vroči ponvi.
2. Avokado prepolovimo, odstranimo koščico in izdolbemo meso. Narežemo na kocke. Papriko operemo, odstranimo pecelj in semena. Narežemo na tanke kolobarje.
3. Ognjevarni porcijski pekač premažemo z oljčnim oljem. Tortiljo položimo na pekač in s pritiski oblikujemo po pekaču v košarico. Rob tortilje naj ne sega čez rob pekača.4. Pečene piščančje rezance zmešamo s pripravljeno papriko in avokadom. Nadevamo. Na vrh ubijemo dve jajci in potrosimo s sirom feta in poprom. Postopek ponovimo z drugim pekačem.
5. Pekača postavimo v ogreto pečico na 180 stopinj za 20 minut. Pečeno pito pustimo par minut, da se umiri. Nato jo odstranimo iz pekača.
Ni komentarjev
Objavite komentar