Hitro in okusno!
Enostavna jed za pripravo, ki se lahko v predprazničnem obdobju servira tudi kot prigrizek.
DIMLJENA MAJONEZA: BBQ OMAKA 4 ŽLICE, MAJONEZA 2 ŽLICE, POLNOZRNATA GORČICA 1 ČAJNA ŽLICA, CVETLIČNI MED 1 ČAJNA ŽLICA, LIMONIN SOK 1 ČAJNA ŽLICA, GROBO MLETI ČESEN ŠČEP
| PODROBNOSTI O RECEPTU ↓
|
1. Mleto mešano stresemo v skledo. Dodamo začimbe in dobro premešamo. Oblikujemo čevapčiče.
2. Tortilje razrežemo na osem enakih delov (trikotnik).
3. Na širši del tortilje položimo čevapčič. Tesno zavijemo in prebodemo z zobotrebcem.
4. Čevapose položimo v vroče olje in ocvremo (180 stopinj, 5 minut), da dobimo zlato rjavo barvo.
Ni komentarjev
Objavite komentar