Krhko brez glutena!
Popolni okusi za praznične dni!
Preprosta in hitra priprava piškotov brez glutena, ki so odlična in zelo okusna ideja za prihajajoče praznične dni.
| PODROBNOSTI O RECEPTU ↓
|
1. Mletim lešnikom dodamo kristalni in vanilijev sladkor, cimet, kakav in pecilni prašek. Dobro premešamo.
2. Suhi mešanici za piškote dodamo dve jajci in umešamo zmes.
3. Iz zmesi naredimo kroge velikosti ping pong žogice in jih položimo na mleti sladkor. Dobro povaljamo v mletem sladkorju in oblikujemo v žogice. Nato jih s presledki položimo na pekač.4. Na vrh žogice položimo orehovo jedro in nežno pritisnemo, da se žogica nekoliko splošči in ob straneh razpoka.
5. Pečemo 15 minut v pečici ogreti na 180 stopinj.
Ni komentarjev
Objavite komentar