Osnovne sestavine iz shrambe ponujajo okusno rešitev za zajtrk!
Pecivo iz kvašenega testa z luknjo na sredini in posut s semeni sliši na ime Bagels. Svetovno priljubljeno pecivo Bagel z žilavo strukturo izvira iz Poljske, kjer ga je začela pripravljati židovska skupnost.
Tako pri izbiri semen kot pri nadevu se lahko popolnoma prepustite kulinarični domišljiji. Moj izbor pri semenih bil širok, da nakažem na čim več možnosti.
Bel in črn sezam, groba sol, ovseni kosmiči, lan, mak ...
NAMIGI ZA NADEV: 1. sirni namaz s zelišči, dimljen losos, kapre, kumara 2. majonezna omaka, popečena dimljena slanina, jajce 2. sirni namaz s česnom, diljen losos, kumara, rdeča čebula, redkev, mocarela 3. skutin namaz, rdeča redkev, sveža kumara, nadevane male paprike s feta sirom / mikro zelenje, rukola, feferon ... pa lahko uporabite pri vseh kombinacijah za piko na i.
Ni komentarjev
Objavite komentar