Slider

script type='text/javascript'>var postcount = 11;

Polnjeni kitajski kruhki

BAO ŠTRUČKE: Hitri azijski okusi...

Hitri obrok z azijskim priokusom!


 Ne vem zakaj, a že vrsto let januarja ponavadi posegam po azijskih okusih.

Vendar z opombo, da tako kot jaz vidim azijsko kuhinjo. To pa je, da med drugim kombiniram z okusi domače kuhinje, naše začimbe ... itd 😝😜😛


Štručke Gua Bau izvirajo iz Kitajske, a uraden prevod je Kitajske žemljice Lotosov list. V azijskih trgovinah po Sloveniji jih je mogoče kupiti v zamrznjeni obliki. Kuhajo se zamrznjene nad vodno soparo. Embalaža v večini primerov vsebuje 10 štručk, s skupno težo 400 g. 
PRIPOROČILO Po priporočilu proizvajalca se kuhajo nad vodno soparo 2 do 3 minute. Kar nekajkrat jih že pripravljal, vendar sem jih vedno kuhal 5 minut. Okusne štručke lahko pripravite tudi doma. Pred časom že objavil dva recepta. Prvi je z moko iz azijske trgovine TUKAJ, a drugi je z večnamensko belo moko TUKAJ. Če primerjam rezultata, bi malo preje priporočil z moko z azijske trgovine.

0

Ni komentarjev

Objavite komentar

both, mystorymag

NE SPREGLEJ

AVOKADO, ZDRAVO, BREZ GLUTENA
Copyright © Blaž Kuha 2024. Vse pravice pridržane.
izdelal by templateszoo