Slider

script type='text/javascript'>var postcount = 11;

Pečeni jabolčni krofi

Za te pečene krofe ne potrebujete posebnega kuharskega znanja, le malo dobre volje...

 Pustni krofi malo drugače – preprosto, lažje in z veliko okusa!

Krofi so klasika, a letos jih lahko pripravimo na nekoliko bolj lahkoten način – brez cvrtja, s pridihom jabolk in toplih začimb. Za te pečene krofe ne potrebujete posebnega kuharskega znanja, le malo dobre volje. Jabolčni sok z limono poskrbi za prijetno svežino, cimet, muškatni orešček in mleti klinčki pa za tisto pravo aromo, ki ogreje tudi v hladnih dneh.

Recept je preprost, primeren tudi za nevešče v kuhinji – da se lahko sladkajo prav vsi!

Torej, je ravno pravi čas, da zadiši po pustnih dobrotah. 🍩✨


0

Ni komentarjev

Objavite komentar

both, mystorymag

NE SPREGLEJ

AVOKADO, ZDRAVO, BREZ GLUTENA
Copyright © Blaž Kuha 2025. Vse pravice pridržane.
izdelal by templateszoo